پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بازتاب گسترده سخنان رهبری در رسانه‌های غربی

بازتاب گسترده سخنان رهبری در رسانه‌های غربی سخنان امروز رهبر کشورمان بازتاب گسترده‌ای در روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های غربی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز با اشاره به اینکه رهبر انقلاب مذاکره با آمریکا را رد کرد، نوشت که آمریکا با این کار تنها به دنبال اهداف پروپاگاندایی خود است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس با انتشار سخنان رهبری نوشت که تحریم‌های اقتصادی اعمال شده علیه ایران توسط آمریکا، جنایت علیه جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

وبگاه خبری هیندو، با انتشار سخنان رهبری نوشت که رهبر ایران پیشنهاد مذاکره آمریکا با ایران را "پروپاگاندایی همانند پروپاگاندای مذاکرات آمریکا با کره‌شمالی" دانسته است.

روزنامه گاردین نیز با تیتر مشابه "ایران به مذاکره با ایالات متحده نمی‌پردازد" سخنان مقام معظم رهبری را پوشش داده است.

رسانه صهیونیستی اورشلیم پست و تایمز او اسرائیل نیز به بازنشر برخی از سخنان رهبری پرداختند که فرمودند "آمریکا به دنبال آن است که ایران از برنامه‌های هسته‌ای و تاسیسات دفاعی خود بگذرد".

روزنامه گاردین نیز در خبری مشابه به نقل قول از رهبری در خصوص مواضع ایران در خصوص آمریکا پرداخته است.

نیویورک تایمز نیز در گزارش خود به برجسته کردن سخنان رهبری در خصوص عدم مذاکره با ایالات متحده پرداخته است.

شبکه خبری ای بی سی نیوز نیز در گزارشی به شرح سخنان امروز رهبر ایران پرداخته و در خصوص خروج یکجانبه آمریکا از برجام نوشته است.

واشنگتن پست نیز با پوشش خبری بیانات رهبری، به برجسته‌نمایی مواضع هسته‌ای ایران پرداخته است.

العربیه نیز با تیتر "آمریکا دشمن اصلی ایران است" سخنان رهبر انقلاب را برای مخاطبانش ترجمه کرده است.

فرانسه ۲۴ نیز با تیتر "تحریم‌ها شکست خورده، ایران با ترامپ به پای میز مذاکره نمی‌رود" به انتشار سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پرداخته است.

رادیو آزاد اروپا نیز با تیتر "ایران مذاکره با آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای و موشکی را رد کرد" سخنان رهبر را پوشش داده است.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار